XML-TAGGING

Indbyg søgeintelligens

Skanning og OCR er standard i digitaliseringen af ældre dokumenter, men nogle går et skridt videre og indbygger søgeintelligens i dokumenterne. For det Kongelige Bibliotek opmærker vi fx 75.000 ældre breve i xml. Dermed trækkes brevenes afsender, modtager, dato m.v. ud i selvstændige felter, der herefter kan søges særskilt. 

Læs mere

 

KONVERTERING AF BØGER TIL E-BØGER (EPUB3)

E-bøger: Det nye læseformat

Bøger kan få nyt liv som e-bøger. Vi tilbyder at skabe e-bøger enten på baggrund af papirbøger eller fra en digital fil som Word, PDF eller InDesign. Vi stiller samtidig et online redigeringsværktøj gratis til rådighed, til brug for den sidste finpudsning og redigering ef e-bøgerne.

Læs mere

 

SKANNING AF NEGATIVER, DIAS OG GLASPLADER

Se dias i A3 printkvalitet

Gamle lysbilleder eller DIAS er ikke glemt. Med fremkomsten af nye skannere, der kan scanne i meget høj opløsning, er det muligt at give de gamle formater et helt nyt digitalt liv til overkommelige priser. Kulturdigitalisering tilbyder skanning af 35mm dias i en opløsning på 4800dpi. Det svarer til at løfte en dias op til printkvalitet i A3.

Læs mere

 

PRINT AFLØSER TRYK

Udgiv en klassiker i print

Med printteknologien er det nu blevet meget billigere at genudgive ældre bøger. Udgiften består i at tilvejebringe en indesign fil af bogen, som bøgerne printes ud fra. Vi tilbyder at skabe indesignfilen af den trykte bog for mellem 1200-3500 kr. alt efter bogens kompleksitet. 

Læs mere